louiselowenfeldtLouise Löwenfeldt  

Ägare / Professionell Cert. Coach ICF

Louise har väglett och hjälpt hundratals människor i alla åldrar att utvecklas, hitta sin potential och nå dit de vill sedan 2006. Hon har examen från Handelshögskolan i Stockholm samt i  psykologi, pedagogik, ledarskap och är certifierad ICF-coach med över 1500 coachtimmar.

Hon har bl a tidigare verkat som ledare, management- och organisationskonsult i många företag/organisationer och har suttit som styrelseledamot i ICF, International Coach Federation där man gemensamt strävar efter att säkerställa kvalitetskrav på coacher.

  Vi arbetar individuellt med varje individ och stödjer dig med det just du
behöver hjälp med.

barbro-bildprofilbild-2016-1

Barbro Iverstam Nyberg

Barbro har gedigen erfarenhet av många olika branscher såsom bank/finans, IT och restaurang, främst som relationsbyggare för olika typer av säljförhållanden, samt har över 20 års erfarenhet av entreprenörskap både inom och utanför Sverige.

Barbro är certifierad ICFcoach och arbetar med karriär- och ledarskapsutveckling

Barbro drivs av att få möta nya personer och få vara med i deras utveckling och är en person som är lyhörd, entusiasmerande, resultatfokuserad och med stark drivkraft.

 

 

bonus9

Gunilla Thor

Leg. psykolog med specialistbehörighet arbetslivets psykologi.

Gunilla har stor erfarenhet av arbete med framtidsplanering och jobbsök, karriärförändring/utveckling, coachning vid nedskärningar, personlig utveckling mfl coachuppdrag för såväl medarbetare som chefer.