louiselowenfeldtLouise Löwenfeldt  

Ägare / Professional Certified Coach,  ICF

Louise har engagerat väglett och hjälpt hundratals människor i alla åldrar att utvecklas, hitta sin potential och nå dit de vill sedan 2006. Hon har examen från Handelshögskolan i Stockholm samt i  psykologi, pedagogik, ledarskap och är certifierad ICF-coach med över 1700 coachtimmar.

Hon har bl a tidigare verkat som ledare, management- och organisationskonsult i många företag/organisationer och har suttit som styrelseledamot i ICF, International Coach Federation där man gemensamt strävar efter att säkerställa kvalitetskrav på coacher.

  Vi arbetar individuellt med varje individ och stödjer dig med det just du
behöver hjälp med.

14021661_10153978473278893_2965226806518368545_n-e1503067297326

Cecilia Öhman

Professional Certified Coach – ICF

Cecilia är coach inom professionell utveckling med en beteendevetenskaplig akademisk plattform. Hon har coachat och väglett hundratals människor mot sina mål och har stor erfarenhet av att jobba med omställning, karriärplanering och karriärutveckling. Cecilia har bred erfarenhet av olika branscher.

Cecilia är uppvuxen i ett flertal länder och har stor erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med olika bakgrund och kulturer.

Cecilias grund för sitt arbete ligger i övertygelsen av att människor har möjlighet att påverka sin egen utveckling.  Hon fokuserar på att skapa medvetenhet, handling och motivation för hållbar utveckling och resultat.

 

 

Lili BringelLili Bringel

Diplomerad Professionell Coach, ICF

Lili har lång erfarenhet av näringslivet, specifikt försäljning och marknadskommunikation hos företag inom office/IT.  Hon är civilekonom och därefter utbildad coach och har hjälpt ett stort antal chefer och arbetssökande att formulera och utveckla sina personliga mål och att ta avgörande steg i sina respektive yrkesliv. Lili har också gedigen erfarenhet av att coacha ”starta-eget” kandidater.

Lili har en positiv och intuitiv stil men väjer inte för att vara distinkt och att formulera tydliga önskemål på handling hos sina adepter och kunder. Hon är ansvarstagande och drivs av att se människor ta tag i sina inneboende färdigheter och möjligheter och att alltid åstadkomma personlig utveckling.