louiselowenfeldtLouise Löwenfeldt  

Ägare / Professional Cert. Coach,  ICF

Louise har engagerat väglett och hjälpt hundratals människor i alla åldrar att utvecklas, hitta sin potential och nå dit de vill sedan 2006. Hon har examen från Handelshögskolan i Stockholm samt i  psykologi, pedagogik, ledarskap och är certifierad ICF-coach med över 1500 coachtimmar.

Hon har bl a tidigare verkat som ledare, management- och organisationskonsult i många företag/organisationer och har suttit som styrelseledamot i ICF, International Coach Federation där man gemensamt strävar efter att säkerställa kvalitetskrav på coacher.

  Vi arbetar individuellt med varje individ och stödjer dig med det just du
behöver hjälp med.

barbro-bildprofilbild-2016-1

 

Barbro Iverstam Nyberg

Cert. Coach ICF

Barbro har gedigen erfarenhet av många olika branscher såsom bank/finans, IT och restaurang, främst som relationsbyggare för olika typer av säljförhållanden, samt har över 20 års erfarenhet av entreprenörskap både inom och utanför Sverige.

Barbro är certifierad ICFcoach och arbetar med karriär- och ledarskapsutveckling

Barbro drivs av att få möta nya personer och få vara med i deras utveckling och är en person som är lyhörd, entusiasmerande, resultatfokuserad och med stark drivkraft.

 

 

14021661_10153978473278893_2965226806518368545_n-e1503067297326

Cecilia Öhman

Cert. Coach ICF

Cecilia är coach inom professionell utveckling med en beteendevetenskaplig akademisk plattform. Hon har coachat och väglett hundratals människor mot sina mål och har stor erfarenhet av att jobba med omställning, karriärplanering och karriärutveckling. Cecilia har bred erfarenhet av olika branscher.

Cecilia är uppvuxen i ett flertal länder och har stor erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med olika bakgrund och kulturer.

Cecilias grund för sitt arbete ligger i övertygelsen av att människor har möjlighet att påverka sin egen utveckling.  Hon fokuserar på att skapa medvetenhet, handling och motivation för hållbar utveckling och resultat.